10%

Кујна HEPI 140

12,700ден 11,430ден

Боја: Фронт Сонома и Корпус Бела

Материјал: 18mm иверка

Димензии:

Долни елементи- 140cm и Висечи- 200cm

Бесплатна достава и монтажа