Лежај Бокспринг Досс

Боја: Достапно во сите бои

– Нова генерација на лежаи (Boxsprings) која изгледа многу модерно и
лесно се вклопува во секој простор.
– Во составот на лежајот добивате ултра квалитетен душек кој е изработен
од џебни јадра, хр пена и 3 см мемори пена.
– Навлаката на душекот е силвер протект, која штити од бактерии и влага.
– Висина на душек: 27 см
– Се изработува во димензии 200 х140, 200 х160 и 200 х 180 см

* Можност за одбирање од преку 100 бои на штофови и еко кожа

Бесплатна достава и монтажа