Лежај Бокспринг Фиренца

Боја: Достапно во сите бои

 

Димензии на изработка 200*140, 200*160 и 200*180

Нова генерација на лежаи (Boxsprings) која изгледа многу модерно и лесно се вклопува во секој простр. Лежајот Фиренца на страничните делови има 2 фиоки кои Ви обезбедуваат простор за Вашата постелнина.

Во составот на лежајот добивате квалитетен душек изработен од жичени јадра и обострано со 4 см сунгер.

Душекот стои на подлога од латофлекс летвички који даваат голема удобност и подолга гаранција на душекот.

* Можност за одбирање од преку 100 бои на штофови и еко кожа

Бесплатна достава и монтажа