Лежај Бокспринг Лион

Боја: Достапно во сите бои

Димензии на изработка 200*140, 200*160 и 200*180

Нова генерација на лежаи (Boxsprings) која изгледа многу модерно и лесно се вклопува во секој простор.

Лежајот Лион на предниот дел има две фиоки кои Ви обезбедуваат простор за Вашата постелнина. 

Во составот на лежајот добивате ултра квалитетен душек кој е изработен од џебни јадра, хр пена и 3 см мемори пена.

Навлаката на душекот е силвер протект, која штити од бактерии и влага.

Висина на душек: 27 см

 

* Можност за одбирање од преку 100 бои на штофови и еко кожа

Бесплатна достава и монтажа