Лежај Бокспринг Смарт

Боја: Достапно во сите бои

Димензии на изработка 200*140, 200*160 и 200*180

Нова генерација на лежаи (Boxsprings) која изгледа многу модерно и лесно се вклопува во секој простр.

Лежајот Смарт на страничните делови има 4 фиоки кои Ви обезбедуваат простор за Вашата постелнина.

Во составот на лежајот добивате ултра квалитетен душек кој е изработен од џебни јадра, хр пена и 3 цм мемори пена.

Навлаката на душекот е силвер протект, што штити од бактерии и влага.

* Можност за одбирање од преку 100 бои на штофови и еко кожа

* Можност за одбирање со 4 фиоки или со 2 фиоки 

Бесплатна достава и монтажа