10%

Спална соба Мартин

34,680ден 31,212ден

Боја: Сонома и Бела

Материјал: 16 мм иверка

Димензии: 

Кревет: 200 x 160см

Плакар: 200 x 60 x 206 см

Наткасна: 45 x 45 x 45 см

Бесплатна достава и монтажа