10%

Тросед, Двосед и Фотелја БЕ23

Со механизам во тросед

41,926ден 37,733ден

Боја: Достапно во сите бои

Димензии: Т:230cm  Д:160cm  Ф:80cm

Бесплатна достава и монтажа