Трпезариски сетови

Аголна Гарнитура ЕУ13 Гирриг

Трпезариски маси и столици

Трпезариската маса за некого е срцето на домот, бидејќи токму таму се
сплотува целото семејство. Разгледајте ја понудата на ГирРиг и изберете го моделот кој одговара на Вашите желби и потреби.

Кујни

Не мора да уживате во готвењето за да сакате кујна со практично организиран простор и одличен квалитет. А ако уживате да готвите, уште подобро! Кујните на ГирРиг се супер избор и за едните и за другите.