(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Агол ИН63

31,820ден

Димензии: W: 280х180 D: 90 H: 73/86 cm

димензии на пуштен: 130х217 cm

Clear
Спореди
SKU:N/A
  • Се изработува само во штоф, од bronx и fido. Не се изработува од еко кожа
  • со механизам за пуштање
  • можност да се бира агол на гарнитурата, лев/десен
  • нема простор за складирање
Штоф

Bronx – Bambus, Bronx – Banana, Bronx – Beige, Bronx – Black, Bronx – Brown, Bronx – Cream, Bronx – Denim, Bronx – Figs, Bronx – Grey, Bronx – Ivory, Bronx – Mint, Bronx – Rock, Bronx – Rose, Bronx – Silver, Bronx – Smoke, Bronx – Taupe, Bronx – Turqouise, Bronx – Yellow, Fido – Beige, Fido – Denim, Fido – Elephant, Fido – Grey, Fido – Herb, Fido – Mineral, Fido – Ocean, Fido – Panacota, Fido – Rock, Fido – Sand, Fido – Silver, Fido – Smoke, Fido – Straciatella, Fido – Tobacco, Fido – Turquoise

Back to Top
Product has been added to your cart