(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Агол ПА2

64,000ден 51,200ден

Димензии: 290х255 cm, пуштен: 290х220 cm

Спореди
  • со механизам за пуштање
  • без простор за складирање
Back to Top