(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Агол Тоди

58,944ден 47,155ден

Димензии: 310х194х75 cm, дел за спиење: 150×200/310 cm

Спореди
  • модерен дизајн
  • постои можност за комбинација на боја и модел на штоф
  • удобна гарнитура
  • седечкиот дел е изработен од жичано јадро
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
  • со механизам за пуштање, со простор за складирање
  • може да се користи и како тросед и како софа
Back to Top