(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search

Аголна гарнитура БЕ53

42,100ден

Димензии: W: 255×175 D: 95 H: 85/100 cm

Димензии на пуштен: 130×210 cm

 

Clear
Спореди
SKU:N/A

ЕКСКЛУЗИВЕН КОМФОРТ

Карактеристиките на аголната гарнитура БЕ53, се фокусирани на комфорот и функционалностa. Меките, украсни перници ќе ви помогнат да се опуштите, а удобноста на гарнитурата ќе ви пружи повеќе од само место за одмор.

КОМБИНАЦИЈА НА ДИЗАЈН

Во идејното решение за агол БЕ53, клиентот може да ја избере бојата на целата гарнитура, со можност за комбинација на седечки и основен дел. Ускрасните перници може да бидат во различни бои, гарнитурата може да биде фиксна или со дел за пуштање. Може да се бира лев или десен агол, а постои можност да се изработи во сите достапани бои на штофови.

Аголната гарнитура БЕ53 е вистински избор за секој дом. Висок квалитет кој нуди непроценлива удобност, и за седење и за лежење истовремено.

ВРВЕН КАВАЛИТЕТ

Висококвалитетен механизам кој обезбедува еднаква удобност како и креветот во спалната. Современ модел кој ги задоволува барањата за модерна аголна гарнитура. Опипливата удобност и карактеристичната функционалност ја претвораат гарнитурата во вистински квалитетен лежај за спиење и релаксација.

 

Штоф

Amsterdam – Black, Amsterdam – Blue, Amsterdam – Brown, Amsterdam – Cream, Amsterdam – Denim, Amsterdam – Ecru, Amsterdam – Green, Amsterdam – Grey, Amsterdam – Ivory, Amsterdam – Mint, Amsterdam – Mustard, Amsterdam – Nougat, Amsterdam – Pistacio, Amsterdam – Powder, Amsterdam – Silver, Amsterdam – Terra, Amsterdam – Turqouise, Amsterdam – Wine, Amsterdam – Avocado, Amsterdam – Beige, Berlin – Anthracite, Berlin – Beige, Berlin – Blue, Berlin – Cream, Berlin – Elephant, Berlin – Fog, Berlin – Grey, Berlin – Jade, Berlin – Mocca, Berlin – Pastel Rose, Berlin – Pistacio, Berlin – Steel Blue, Berlin – Taupe, Berlin – Terquoise, Berlin – Yellow, Berto – Bambus, Berto – Cappucino, Berto – Cream, Berto – Denim, Berto – Elephant, Berto – Esspreso, Berto – Flamingo, Berto – Honey, Berto – Nougat, Berto – Oker, Berto – Silver, Berto – Wine, Bronx – Bambus, Bronx – Banana, Bronx – Beige, Bronx – Black, Bronx – Brown, Bronx – Cream, Bronx – Denim, Bronx – Figs, Bronx – Grey, Bronx – Ivory, Bronx – Mint, Bronx – Rock, Bronx – Rose, Bronx – Silver, Bronx – Smoke, Bronx – Taupe, Bronx – Turqouise, Bronx – Yellow, Cuba – Anthracite, Cuba – Brown, Cuba – Cappucino, Cuba – Cream, Cuba – Denim, Cuba – Green, Cuba – Grey, Cuba – Taupe, Cuba – Terra, Cuba – Yellow, Fido – Beige, Fido – Denim, Fido – Elephant, Fido – Grey, Fido – Herb, Fido – Mineral, Fido – Ocean, Fido – Panacota, Fido – Rock, Fido – Sand, Fido – Silver, Fido – Smoke, Fido – Straciatella, Fido – Tobacco, Fido – Turquoise, Monolith – Brocoly, Monolith – Brown, Monolith – Denim, Monolith – Elephant, Monolith – Flamingo, Monolith – Ivory, Monolith – Macciato, Monolith – Mineral, Monolith – Salmon, Monolith – Silver, Monolith – Tobacco, Monolith – Wine, Parma – Anthracite, Parma – Beige, Parma – Blue, Parma – Brown, Parma – Grey, Parma – Ivory, Parma – Light Brown, Parma – Navy, Parma – Rose, Parma – Silver, Parma – Sky, Parma – Stone, Parma – Yellow, Pepito – Basic, Pepito – Blue, Pepito – Rose, Pepito – Taupe, Toledo – Anthracite, Toledo – Beige, Toledo – Black, Toledo – Bordo, Toledo – Brown, Toledo – Cream, Toledo – Denim, Toledo – Emerald Green, Toledo – Green, Toledo – Grey, Toledo – Honey, Toledo – Ivory, Toledo – Light Grey, Toledo – Nut, Toledo – Red, Toledo – Rose, Toledo – Turquoise

Back to Top
Product has been added to your cart