(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Аголна гарнитура ФА02

32,613ден

Димензии: W: 260х205 D: 90 H: 70/90 cm

Димензии на пуштен: 210х140 cm

Clear
Спореди
SKU:N/A

– Се изработува цела во иста боја, нема опција да се бират боја на перниците
– Не се изработува во еко кожа
– Може да се бира агол на гарнитурата лев и десен
– Се изработува само во штоф Bronx и Fido
– Има простор за складирање во делот каде што се пушта
– Висина со перници: 90сm, висина на позадината 70сm, висина до седечки дел 45сm, ширина на седечкиот дел 73cm

Штоф

Bronx – Bambus, Bronx – Banana, Bronx – Beige, Bronx – Black, Bronx – Brown, Bronx – Cream, Bronx – Denim, Bronx – Figs, Bronx – Grey, Bronx – Ivory, Bronx – Mint, Bronx – Rock, Bronx – Rose, Bronx – Silver, Bronx – Smoke, Bronx – Taupe, Bronx – Turqouise, Bronx – Yellow, Fido – Beige, Fido – Denim, Fido – Elephant, Fido – Grey, Fido – Herb, Fido – Mineral, Fido – Ocean, Fido – Panacota, Fido – Rock, Fido – Sand, Fido – Silver, Fido – Smoke, Fido – Straciatella, Fido – Tobacco, Fido – Turquoise

Back to Top
Product has been added to your cart