Аголна Гарнитура ФЕ01

Димензии: 270 x 200 см

Боја: Моделот се изработува само во една боја, има можност украсните перници да бидат изработени во друга боја

*Нема опција за изработка со еко-кожа

*Постои опција аголната гарнитура да биде фиксна

 

Бесплатна достава и монтажа