(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Дневна соба Гранд

48,720ден
38,976ден

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Моделот оди и на елементи

Материјал – иверка 18mm
Димензија комплет – 310 сm

Eлемент В1С
Димензија – 70х40х197 сm

Елемент ТВ
Димензија – 140х45х61 сm

Елемент К21С
Димензија- 100х40х148 сm

Елемент полица
Димензија – 140х24х25 сm

Боја

кастело / црно

Вие исто така би сакале…

Back to Top