Дневна соба Индијана – елементи

2,160ден13,320ден

Димензии по елементи:

ТВ ДЕЛ 160x50x47 cm

В1 64x200x40 cm

ПОЛ 140×30 cm

11,880денИзбери опција
13,320денИзбери опција
11,340денИзбери опција
2,160денИзбери опција
Спореди

Боја – светла аурора / темна аурора

Материјал – иверка 18mm

Back to Top
Производот е додаден во кошничката