Попуст
Попуст

Дневна соба Индијана

38,700ден

Димензии по елементи:

ТВ ДЕЛ 160x50x47 cm

В1 64x200x40 cm

ПОЛ 140×30 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – светла аурора / темна аурора

Материјал – иверка 18mm

Елементите може да се купуваат и одделно.

 

*ТВ ДЕЛ – 13200-10%=11880мкд

*В1 – 14800-10%=13320мкд

*ПОП – 12600-10%=11340мкд

*ПОЛ –  2400-10%=2160мкд

 

Боја

светла аурора/темна аурора

Back to Top
Производот е додаден во кошничката