(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Дневна соба Кент

2,799ден20,152ден

Димензија: 340cm
Димензии по елементи:
Елемент В1С  64х40х196 сm
Елемент ВП 140х23 сm
Елемент ТВ 180х47х58 сm
Елемент К2С 95х40х121 cm

 

 

16,532ден
13,226ден
Избери опција
18,158ден
14,526ден
Избери опција
20,152ден
16,122ден
Избери опција
3,110ден
2,488ден
Избери опција
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Боја на корпус: бело сјај

Боја на фронт: бело мдф, беж мдф

Апликација и рамка: сонома, бело со пори, кастело

Материјали – иверка 18 mm/медијапан 25mm

 

 

 

 

Димензија

Елемент В1С  64 х 40 х 196 сm – 19338 – 10% = 17404мкд
Елемент ВП 140 х 23 сm – 2 800 – 10% = 2520мкд
Елемент ТВ 180 х 47 х 58 сm – 15689 – 10% = 14120мкд
Елемент К2С 95 х 40 х 121 cm – 14598 -10% = 13139мкд

Боја на корпус

Бела сјај

Боја на фронт

Бела МДФ, Беж МДФ

Апликација

Бело со пори, К-107, Кастело, Сонома

Вие исто така би сакале…

Back to Top