(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Дневна соба Лана

39,200ден
31,360ден

 

 

 

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

– Моделот оди на елементи

Материјал – иверка 25/18mm
Димензија комплет – 300 сm

Одделни цени на елементите

Елемент В1С – 50x190x41
Елемент К21С – 100x150x41
Елемент ПОЛ – 120x35x29
ЕлементТВ – 150x55x42

 

 

Боја на фронт

Бело со пори, Црна

Боја на корпус

Сонома, Бело со пори, Кастело, К-107

Вие исто така би сакале…

Back to Top