(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Дневна соба Вики – елементи

2,550ден17,045ден

Боја – Бела висока сјај/Бела МДФ

 

13,180ден
10,544ден
Избери опција
15,365ден
12,292ден
Избери опција
17,045ден
13,636ден
Избери опција
2,550ден
2,040ден
Избери опција
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Дневната соба оди и на елементи

Елемент – ТВ комода
Боја – бело висок сјај/ медијапан бело
Материјал – иверка 18/36 мм + медијапан 18мм
Димензија – 150 х 46 х 45 см

Елемент В601КС
Боја – бело висок сјај/ медијапан бело
Материјал – иверка 18/36 мм + медијапан 18мм
Димензија – 60 х 161 х 40  см

Елемент К2С
Боја – бело висок сјај/ медијапан бело
Материјал – иверка 18/36 мм + медијапан 18мм
Димензија – 90 х123 х 40 см

Елемент ВП
Боја – бело/бело
Материјал – иверка 36 мм / медијапан 18 мм
Димензија – 120 х 30 см

 

Back to Top