Попуст
Попуст

Дневна соба Вики

39,362ден

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Дневната соба оди и на елементи

Елемент – ТВ комода – 13 800 – 10% = 12 420 денари
Боја – бело висок сјај/ медијапан бело
Материјал – иверка 18/36 мм + медијапан 18мм
Димензија – 150 х 46 х 45 см

Елемент В601КС – 12 998 – 10% = 11 698 денари
Боја – бело висок сјај/ медијапан бело
Материјал – иверка 18/36 мм + медијапан 18мм
Димензија – 60 х 161 х 40  см

Елемент К2С – 14637-10%=13173 денари
Боја – бело висок сјај/ медијапан бело
Материјал – иверка 18/36 мм + медијапан 18мм
Димензија – 90 х123 х 40 см

Елемент ВП – 2300 – 10% = 2070 денари
Боја – бело/бело
Материјал – иверка 36 мм / медијапан 18 мм
Димензија – 120 х 30 см

Боја

Бела висок сјај / бела МДФ

Back to Top
Производот е додаден во кошничката