(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Душек Crown

14,800ден24,300ден
11,840ден19,440ден

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A
Хипоалергeни, со воздушна пропустливост и отпорност на грини, нашата единствена пена од латекс ја чувствува Вашата телесна тежина прилагодувајќи се на Вашите контури, а истовремено не произведува компресија.
Состав:

Степен на цврстина: Средна цврстина
Материјали: Кокосови влакна, HR пена, постава, полиуретенска пена, силиконска бело-мека памучна волна, антибактериски ткаенина
Ортопедски

Висина на душек:  29 сm
Димензија

90х200, 120х200, 140х200, 160х200, 180х200

Back to Top