(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Душек Delux

10,400ден21,000ден

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A
Душеците изработени од волна и памучно полнење обезбедуваат поддршка на секој дел од Вашето тело, додека воздушните вентили прават душекот да дише и овозможуваат зголемен проток на воздух што обезбедува помирен сон.
Состав:

Степен на цврстина: Цврст
Материјали: Цврсто полнење, постава, антибактериска termo felt , полиуретенска пена, силиконска бело-мека памучна волна, антибактериска ткаенина
Ортопедски

Висина на душек:  27 сm
Димензија

90х200, 100×200, 120х200, 140х200, 150×200, 160х200, 180х200, 200×200

Back to Top