(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Душек Dreamer

16,000ден32,450ден

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A
Системот за џебно јадро се состои од пружини кои се независни едни од други и се сместени во меѓусебно поврзани џебови. Конечно можете да спиете непрекинато, без да Ве будат движењата на Вашиот партнер.
Состав:

Степен на цврстина: Средна
Материјали: Висококвалитетна полиуретенска пена, антибактериско термичко полнење, постава, еластичен сунѓер, силиконска бело-мека памучна волна, антистрес ткаенина
Ортопедски

Висина на душек:  30 сm
Димензија

90х200, 100×200, 120х200, 140х200, 150×200, 160х200, 180х200, 200×200

Back to Top