(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Душек Elegance

6,500ден13,500ден

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A
Жиченото јадро кое се наоѓа во душекот Elegance Ви нуди двојно повеќе пружини од повеќето душеци. Ова всушност ја елиминира потребата да се користи мемориска пена или какви било други материјали што ќе го прицврстат душекот.
Состав:

Степен на цврстина: Цврст
Материјали: Цврсто полнење, постава, ролна полиуретенска пена, силиконска бело-мека волна,флексел тврд филц, антибактериска ткаенина
Ортопедски

Висина на душек:  23 сm
Димензија

90х200, 100×200, 120х200, 140х200, 150×200, 160х200, 180х200, 200×200

Back to Top