(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search

Душек Exclusive

30,800ден55,900ден

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A
Материјалот од кој е направена HR мемориската пена, кој се користи во душекот Exclusive, обезбедува идеални услови за спиење бидејќи овозможува циркулација на воздухот во 7 зони и со тоа спречува појава на влага и прекумерна топлина.
Состав:

Степен на цврстина: Средна
Материјали: Кактус, HR пена, постава, Hyper Soft еластичен сунгер, кнатирана пердувеста пена,волнено полнење , влакна од камила, вискозна ткаенина,волнена облога
Ортопедски

Висина на душек:  36 сm
Димензија

90х200, 120х200, 140х200, 160х200, 180х200

Back to Top