(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Душек Golden Eye

23,800ден42,000ден
19,040ден33,600ден

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A
Нашата уникатна пена од латекс е хипоалергена, отпорна на разни микроорганизми и овозможува проток на воздух. Оваа пена ја чувствува тежината на Вашето тело, прилагодувајќи се на Вашите контури и не создавајќи компресија.
Состав:

Степен на цврстина: Мек
Материјали: Кактус, HR пена, Hyper Soft еластична пена, волнено полнење ,кокосови влакна, вискозна ткаенина
Ортопедски

Висина на душек:  35 сm
Димензија

90х200, 120х200, 140х200, 160х200, 180х200

Back to Top