(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Ново
Ново

Душек King Ped

14,300ден26,200ден

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A
За сите што сакаат природни материјали и високи душеци, KingPed е вистинскиот избор. Се состои од HR мемориска пена поставена на Херкул жичено јадро за подлога што обезбедува извонредна удобност на сите делови од телото.
Состав:

Степен на цврстина: Мек
Материјали: Цврсто полнење, меко полнење, HR пена, постава, флексел тврд филц, ролна пу пена,слој од силиконски влакна,антибактериска ткаенина
Ортопедски

Висина на душек:  27 сm
Димензија

90х200, 100×200, 120х200, 140х200, 150×200, 160х200, 180х200, 200×200

Back to Top