(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Душек Luxury

46,800ден68,500ден
37,440ден54,800ден

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A
Системот за џебни пружини е произведен со комбинирање на одделни пружини поставени во меѓусебно поврзани џебови. Благодарение на тоа, можете да спиете непрекинато без оглед на вртењето на Вашиот партнер.
Состав:

Степен на цврстина: Среден/Мек
Материјали: Кактус, HR пена, постава, Hiper Soft пена,кантирана пердувеста пена, волнено полнење, коњски влакна, камилски влакна, вискозна ткаенина
Ортопедски

Висина на душек:  37 сm
Димензија

90х200, 120х200, 140х200, 160х200, 180х200

Back to Top