(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Душек MemoryFlex

11,250ден20,400ден
9,000ден16,320ден

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A
Душекот MemoryFlex има систем на џебно жичено јадро, покриен е со антиалергена ткаенина и како таков е одличен избор за здрав и мирен сон.
Состав:

Степен на цврстина: Средна цврстина
Материјали: ХР сунѓер, кокосови влакна, изолациона подлога, полиуретенска пена,мемори пена, силиконска бела-мека волна, патент, штоф
Ортопедски

Висина на душек:  21 сm
Димензија

90х200, 120х200, 140х200, 160х200, 180х200

Back to Top