(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Ново
Ново

Душек Natura Soft

4,300ден8,270ден

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A
Жичено јадро кое се наоѓа во NaturaSoft душекот Ви нуди двојно повеќе пружини отколку повеќето душеци. Ова всушност ја елиминира потребата да се користи мемориска пена или какви било други материјали што ќе го зацврстат душекот.
Состав:

Степен на цврстина: Цврст
Материјали: Цврсто полнење, меко полнење, постава, силиконска бела-мека волна, антибактериска ткаенина.
Ортопедски

Висина на душек:  20 сm
Димензија

90х200, 100×200, 120х200, 140х200, 150×200, 160х200, 180х200, 200×200

Back to Top