(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Ново
Ново

Душек Nero

13,900ден24,750ден

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A
Надворешната навлака содржи патент кој овозможува истата да може да се вади и пере.
Состав:

Степен на цврстина: Средна
Материјали: HR мемориска пена, постава, силиконска бела-мека волна, антибактериска ткаенина, патент
Ортопедски

Висина на душек:  22 сm
Димензија

90х200, 100×200, 120х200, 140х200, 150×200, 160х200, 180х200, 200×200

Back to Top