(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Душек Olivio

18,600ден31,600ден
14,880ден25,280ден

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A
Ткаенината од маслиново масло нуди антибактериска заштита, како и сите останати придобивки што произлегуваат од маслиновото масло, кое со векови е познато како благодет за кожата.
Состав:

Степен на цврстина: Мек
Материјали: HR сунѓер, мемориска пена, постава, силиконска бело-мека волна, антибактериска ткаенина, патент
Ортопедски

Висина на душек:  28 сm
Димензија

90х200, 120х200, 140х200, 160х200, 180х200

Back to Top