(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Душек Prestige

9,950ден16,900ден
7,960ден13,520ден

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A
Состав:

Степен на цврстина: Мека
Материјали: Плетена ткаенина, полиуретенска пена, силиконска бела-мека волна, патент, штоф
Ортопедски

Висина на душек:  24 сm
Димензија

90х200, 120х200, 140х200, 160х200, 180х200

Back to Top