(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Ново
Ново

Душек Visco Line

18,200ден37,650ден

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A
Паметни (smart) душеци изработени од HR мемориска пена и материјал од вискоза обезбедуваат поддршка на секој дел од Вашето тело и создаваат идеални услови за квалитетен сон.
Состав:

Степен на цврстина: Мек
Материјали: HR сунѓер, мемориска пена, постава, еластична мемориска пена, силиконска бело-мека памучна волна, вискозна ткаенина
Ортопедски

Висина на душек:  32 сm
Димензија

90х200, 100×200, 120х200, 140х200, 150×200, 160х200, 180х200, 200×200

Back to Top