(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Ново
Попуст
Ново
Попуст

Фотелја Лила

13,262ден 11,936ден

Димензии: 75х75х85 cm

Спореди
  • модерен дизајн
  • постои можност за комбинација на боја и модел на штоф
  • удобна фотелја
  • дрвената конструкција овозможува цврстина и долготрајност
Back to Top