(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search

Канцелариска фотелја 2302

Спореди

Достапна боја: Црна Наслон – платно
Седиште  сунѓер тапациран со еко кожа
Постоље  метална хромирана база со колца + механизам
Раконаслон  тврда пластика
Носивост  100кг

Back to Top