Попуст
Попуст

Клуб маса Хепи 90×90

5,760ден

Димензии: 90х90 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – сонома и бело со пори
Материјал иверка – 18mm/25mm

Димензии

90х90 cm

Боја

бело со пори, Сонома

Back to Top
Производот е додаден во кошничката