Попуст
Попуст

Клуб маса Нора

3,960ден

Димензии: 93х50х47 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: сонома

Kант трака: blazic 22*0.5

Иверка: 16mm

 

Димензии

93х50х47 cm

Боја

Сонома

Back to Top
Производот е додаден во кошничката