Попуст
Попуст

Клуб маса Сања

4,500ден

Димензии: 50х90х50 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: кастело / антрацит

Kант трака: 22*1 Иверка: 18mm

Димензии

50х90х50 cm

Боја

Кастело / Антрацит

Back to Top
Производот е додаден во кошничката