Попуст
Попуст

Комода Индијана

17,991ден

Димензии: 160х80х47 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – светла аурора / темна аурора

Материјал – иверка 18mm

Боја

светла аурора/темна аурора

Back to Top
Производот е додаден во кошничката