(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Комода Монако К3С

20,200ден
17,170ден

Димензии: 150х88х40 сm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус – кастело, бело со пори
Боја на фронт – Бела МДФ, Беж МДФ

Материјал – иверка 25 mm / медијапан 18mm

Димензии

150х88х40 сm

Боја на фронт

Беж МДФ, Бело МДФ

Боја на корпус

Бело со пори, Кастело

Back to Top