Попуст
Попуст

Комода Реа

13,491ден

Димензии: 150х85х35 cm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја – артисан/антрацит

Материјал – иверка 16 mm

Боја

артисан/антрацит

Back to Top
Производот е додаден во кошничката