ПОПУСТ
ПОПУСТ

Кревет КРТ-90

9,565ден
8,609ден

Димензии: 205 х 95cm
Дел за спиење: 200 х 90cm

Исчисти

Производот го нудиме во две опции, без фиока и со фиока. Доколку сакате да го нарачате со фиока штиклирајте го копчето „Со фиока“

Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја на корпус бело со пори , сонома и К-107
Боја на фронт бело со пори , пинк, плаво, песок, маслина, виолетова
Материјал  иверка 18 mm

Цена без фиока 9.565-10%=8.609ден

Димензии

Димензија 205 х 95 cm
Дел за спиење 200 х 90 cm

Фиока

без фиока, со фиока

Боја на фронт

Бело со пори, Виолетова, Маслинoва, Песок, Плаво, Розе

Боја на корпус

Бело со пори, К-107, Сонома

Back to Top
Производот е додаден во кошничката