(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Попуст
Попуст

Лежај Бокспринг СЕ35

75,273ден80,280ден
67,746ден72,252ден

Димензии: 200х160 cm и 200х180 cm

Исчисти
Спореди
СКУ:N/A

Базата на лежајот СЕ35 е  изработена со специјални шпер плочи кој се со висок квалитет, на самата база на лежајот се поставени вал опруги што овозможува поголема удобност на душекот но и  негова подолга употреба.

Душекот кој оди комплет со лежајот е модерен и луксузен и ги прати најновите светски трендови во мебелот.

Во својот состав има мултипокет џебно јадро со 7 зони односно зони кои се прилагодуваат на секоја точка од телото, ХР пена, 100% памучен филц и мемори пена 6 cm.

Навлаката на душекот е висококвалиетна со грамажа од 550 гр и во својот состав содржи  вискоза, кашмир и bamboo влакна.

Штофовите во кои се иработува овој лежај се луксузни и модерни и во својот состав содржат кашмир и кадифе.
Висина на душек 30cm, со моделот следува душек Bentley.

Димензии

200×160, 200×180

Штоф

Amsterdam – Black, Amsterdam – Blue, Amsterdam – Brown, Amsterdam – Cream, Amsterdam – Denim, Amsterdam – Ecru, Amsterdam – Green, Amsterdam – Grey, Amsterdam – Ivory, Amsterdam – Mint, Amsterdam – Mustard, Amsterdam – Nougat, Amsterdam – Pistacio, Amsterdam – Powder, Amsterdam – Silver, Amsterdam – Terra, Amsterdam – Turqouise, Amsterdam – Wine, Amsterdam – Avocado, Amsterdam – Beige, Berlin – Anthracite, Berlin – Beige, Berlin – Blue, Berlin – Cream, Berlin – Elephant, Berlin – Fog, Berlin – Grey, Berlin – Jade, Berlin – Mocca, Berlin – Pastel Rose, Berlin – Pistacio, Berlin – Steel Blue, Berlin – Taupe, Berlin – Terquoise, Berlin – Yellow, Berto – Bambus, Berto – Cappucino, Berto – Cream, Berto – Denim, Berto – Elephant, Berto – Esspreso, Berto – Flamingo, Berto – Honey, Berto – Nougat, Berto – Oker, Berto – Silver, Berto – Wine, Bronx – Bambus, Bronx – Banana, Bronx – Beige, Bronx – Black, Bronx – Brown, Bronx – Cream, Bronx – Denim, Bronx – Figs, Bronx – Grey, Bronx – Ivory, Bronx – Mint, Bronx – Rock, Bronx – Rose, Bronx – Silver, Bronx – Smoke, Bronx – Taupe, Bronx – Turqouise, Bronx – Yellow, Cuba – Anthracite, Cuba – Brown, Cuba – Cappucino, Cuba – Cream, Cuba – Denim, Cuba – Green, Cuba – Grey, Cuba – Taupe, Cuba – Terra, Cuba – Yellow, Fido – Beige, Fido – Denim, Fido – Elephant, Fido – Grey, Fido – Herb, Fido – Mineral, Fido – Ocean, Fido – Panacota, Fido – Rock, Fido – Sand, Fido – Silver, Fido – Smoke, Fido – Straciatella, Fido – Tobacco, Fido – Turquoise, Monolith – Brocoly, Monolith – Brown, Monolith – Denim, Monolith – Elephant, Monolith – Flamingo, Monolith – Ivory, Monolith – Macciato, Monolith – Mineral, Monolith – Salmon, Monolith – Silver, Monolith – Tobacco, Monolith – Wine, Parma – Anthracite, Parma – Beige, Parma – Blue, Parma – Brown, Parma – Grey, Parma – Ivory, Parma – Light Brown, Parma – Navy, Parma – Rose, Parma – Silver, Parma – Sky, Parma – Stone, Parma – Yellow, Pepito – Basic, Pepito – Blue, Pepito – Rose, Pepito – Taupe, Toledo – Anthracite, Toledo – Beige, Toledo – Black, Toledo – Bordo, Toledo – Brown, Toledo – Cream, Toledo – Denim, Toledo – Emerald Green, Toledo – Green, Toledo – Grey, Toledo – Honey, Toledo – Ivory, Toledo – Light Grey, Toledo – Nut, Toledo – Red, Toledo – Rose, Toledo – Turquoise

Back to Top