(+389) 46 231 385 Охрид
(+389) 47 223 038 Битола
Search
Ново
Ново

Лежај Ото

39,682ден

Димензии: 212х169 cm, В: 112 cm, дел за спиење: 200х160 cm

Спореди
  • модерен дизајн
  • удобен лежај
  • седечкиот дел е изработен од жичано јадро
  • голем избор на материјали
  • дрвената констукција овозможува цврстина и долготрајност
  • поседува простор за складирање
Back to Top