(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Плакар Галеб 3Д

20,260ден
16,208ден

Димензии: 120х220х52 сm

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Боја: Снежен храст, бело со пори, сонома

Материјал иверка 18 mm

Димензии

120х220х52 сm

Боја

бело со пори, Снежен храст, Сонома

Вие исто така би сакале…

Back to Top