(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Претсобје Глорија

25,627ден
20,502ден

Исчисти
Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

СКУ:N/A

Плакар Глорија

 • Димении 54 (Ш) X 35 (Д) X 191 cm
 • Дезен артисан, бело со пори
 • Материјал иверка 16 mm
 • Кант трака 22 X 1

Елемент 1Ф1К Глорија

 • Димензии 54 (Ш) X 35  (Д) X 100 cm
 • Дезен артисан, бело со пори
 • Материјал  иверка 16 mm
 • Кант трака 22 X 1

Кипер 1К Глорија

 • Димензија 68  (Ш) X 35  (Д) X 52 cm
 • Дезен артисан, бело со пори
 • Материјал иверка 16 mm
 • Кант трака 22 X 1

Огледало Глорија

 • Димензии 54 (Ш) X 81 см (В)
 • Дезен артисан, бело со пори
 • Материјал иверка 16 mm
 • Кант трака 22 X 1

Закачалка Глорија

 • Димензии 68 (Ш) X 22 (Д)X 135 cm
 • Дезен артисан, бело со пори
 • Материјал иверка 16 mm
 • Кант трака 22 X 1
Боја

Артисан, бело со пори

Вие исто така би сакале…

Back to Top