(+389) 46 231 385 | 072 225 070 Охрид
(+389) 47 223 038 | 071 352 602 Битола
Search
Попуст
Попуст

Сет маса ТМ 130 АГТ + Стол Ева

40,750ден

Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Елементите може да се нарачат и одделно:

  • Маса 21.930-10%=19737мкд
  • Стол 6*4.335=26.010-10%= 23409мкд

Димензии: 160 + 40cm x 90cm

Може да се избере боја на маса од тон карта и боја на столици од штоф карта.

Димензии

160×90 + 40cm

Back to Top