Попуст
Попуст

Сет маса ТМ111 + Стол Ева

44,424ден

Спореди

Сертификати


ISO 9001:2015

ISO 14001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 стандард сертификатот е препознатлив знак и потврда дека компанијата посветува внимание на квалитетот на своите производи и/или услуги.

Елементите може да се нарачат и одделно.

Димензии: 160 + 40cm x 90cm

Може да се избере боја на маса од тон карта и боја на столици од штоф карта.

Димензии

160×90 + 40cm

Back to Top
Производот е додаден во кошничката